Jau sesto gadu 27. septembrī Pilskalnē tika atzīmēta Starptautiskā tūrisma diena “Pilskalnes Siguldiņas” dabas takā. Pasākums pulcēja lielu skaitu dabas takas cienītāju, aicinot saulrietā iziet taku, apgaismojot ceļu ar lukturīšiem un svecēm.

Meža māte ar Sprīdīti un Princesi aicināja viesus pievienoties maģiskā pastaigā pa “Pilskalnes Siguldiņas” izgaismotajām takām. Meža ielokā tika sastaptas Ragana, Burve, Meža vecis un Velns, kas aicināja bērnus doties rotaļās un dejot. Pēc sastapšanās ar Raganu, Burvi, Meža veci un Velnu tika turpināta pastaiga līdz a/b “Dubezers”, kur tika baudīta saksafonspēle un dziedātas rudenīgas dziesmas. Vakara noslēgumā notika izloze, kas tika rīkota par godu a/b “Dubezers” 40. gadu pastāvēšanas jubilejai. Trīs laimīgie tika pie vērtīgām balvām. Tūrisma dienas izskaņā viesi baudīja Tūrista vakariņas un uz uguns vārītu  piparmētru tēju.

Pateicamies pasākuma viesiem par piedalīšanos pasākumā, kā arī pateicamies visiem, kas bija iesaistīti pasākuma organizēšanā.